سرپرست دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: آیت الله رئیسی از آغاز ریاست جمهوری شان اهمیت زیادی به سیاست خارجی و تعامل با کشورهای مختلف جهان در راستای تثبیت ثبات و صلح و امنیت پایدار داشت و در این راستا برای کشورهای همسایه و منطقه و مسلمان اهمیت ویژه ای قائل بودند.
باقری خاطرنشان کرد: امروز همبستگی و همراهی کشورهای منطقه بیش از گذشته است و ما اعتقاد داریم هر چه کشورهای منطقه پیوندهای نزدیک تری داشته باشند، ما منطقه ای امن تر و با ثبات تر خواهیم داشت.
وی نقطه شروع سیاست همسایگی دکتر رئیسی را اعتماد متقابل سیاسی خواند که با پیوندهای مستحکم اقتصادی، مناسبات پایداری را میان همسایگان رقم خواهد زد.
وی با اشاره به فرصت های فراوان و برخی چالش ها در روابط بین کشورهای منطقه تاکید کرد: برای گذر موفق از مشکلات و چالش ها و اختلافات همواره باید گفتگو را بعنوان یک اصل میان خود حاکم کنیم.
باقری تاکید کرد: مهم ترین تهدید کنونی در منطقه جنایت و نسل کشی صهیونیست ها در غزه است و مواجهه با تهدید صهیونیست ها و کمک به مردم مظلوم غزه هم وظیفه انسانی و اسلامی ما و هم حرکت در مسیر تامین ثبات و امنیت منطقه است.
مراد نورتلئو، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قزاقستان نیز در این دیدار مجددا مراتب تسلیت و همدردی دولت و مردم کشورش را بابت ضایعه شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران ابراز داشت.
وی با اشاره به خاطره خوب سفر دکتر رئیس جمهور و وزیر خارجه شهید به قزاقستان تاکید کرد: ما باید با تلاش مشترک مسیر ایشان در توسعه روابط را در راستای منافع و امنیت دو کشور ادامه دهیم.
وی افزود: عزم ما در مورد همکاری نزدیک با تهران راسخ است و ما شرکای خوبی در عرصه های منطقه ای در حمایت از یکدیگر هستیم.
منبع:خبرآنلاین
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟